financial lease

Auto’s laten reinigen

Schoonmaakbedrijf Hoevelaken is begin 2016 begonnen met het aanbieden van schoonmaakdiensten voor auto’s. Voor ons was dit een nieuwe stap en een nieuw proces en eerlijk gezegd moeten we toegeven dat het een gok was. We wisten niet of er voldoende vraag zou zijn naar deze diensten, al hadden een aantal van onze klanten aangegeven dat het handig zou zijn wanneer de servicewagens ook meegenomen zouden kunnen worden binnen het onderhoudscontract. Binnen de eerste week kregen we meer dan 100 bestellingen binnen en tegenwoordig hebben we een compleet zelfstandige afdeling die de auto’s onder handen neemt, omdat we het zelf niet meer kunnen combineren. Daarnaast is het handig voor de mensen die een bedrijf hebben, omdat op die manier apart gefactureerd kan worden, wat bijzonder handig kan zijn in het geval van financial lease. Aangezien het overgrote deel van de vaste klanten bedrijfswagens betreft, kunt u er gerust op rekenen dat het aandeel financial lease wagens hoog ligt.

Wat doen wij met de auto?

Op het moment dat de auto of bedrijfswagen gebracht wordt, nemen we met de klant door wat er moet gebeuren, behalve wanneer er een vast onderhoudscontract is. We reinigen de bekleding van de wagen met speciale interieurreiniger, wassen de binnenzijde van de ramen zodat deze helderder worden en reinigen het complete dashboard. Wat wij hierna doen, wordt vaak vergeten. De binnenzijde van de deuren worden gereinigd, net als alle vakjes in de auto, zodat alle mogelijke vuil uit de auto komt. Is het een wagen met achterbanken die regelmatig ingeklapt worden, dan nemen we ook deze onder handen aan beide zijdes.

Indien gewenst kunnen we ook de laadruimte van de wagens reinigen, maar de ervaring leert ons dat dit alleen gewenst is bij financial lease van Rosfinance wagens die weer terug moeten. Ook hier kunnen wij voor ingeschakeld worden: Alle bezittingen die niet bij de auto horen, worden apart verpakt in dozen zodat de auto direct op te leveren is bij het bedrijf waar de financial lease afgesloten is, of de auto kan ineens door naar de volgende eigenaar wanneer de auto verkocht is. Dat bespaart u niet alleen veel tijd, het geeft u ook de garantie dat alle bezittingen, belangrijke papieren en sleutels uit de wagen gehaald zijn. Wij zijn bekend met de meeste automerken en meeste modellen, we weten dus zeer goed waar overal bezittingen terecht kunnen komen. Gemiddeld vinden we dertig euro per servicewagen terug nadat de eigenaar ons gegarandeerd heeft dat er geen geld meer in de auto te vinden is.

Kost me dit niet ontzettend veel?

Onze prijzen vallen voor de meeste klanten sterk mee. We hebben dan ook regelmatig particulieren die de auto eens per maand grondig willen laten reinigen. Voor bedrijven maken wij aparte rekeningen waarop alle kosten netjes op een rijtje staan, met een compleet overzicht van de bedragen en de btw. Op die manier proberen we het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een wagen met financial lease, dan kunnen we dit voor u verder specificeren zodat u de kosten aftrekbaar kunt maken en nog meer kunt profiteren van het werk van een professional.

Posted on

One thought on “Auto’s laten reinigen”

Comments are closed.